Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آیت الله جوادی آملی درباره ماه پربرکت رجب گفت: دعای نورانی «یا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ» اختصاصی به بعد از نماز ندارد در بسیاری از فرصت‌های شب و روز این ماه می‌توان این دعا را خواند. تاریخ انتشار: 20:08 - 10 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۴۵۱ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از حوزه، آیت الله عبدالله جوادی آملی درباره ماه پربرکت رجب، اظهار داشت: ماه پربرکت رجب، ماه ولایت است که طلیعه ماه رسالت است و این هر دو طلیعه شهرالله است ماه مبارک رمضان به عنوان شهرالله نامیده شد که وجود مبارک پیغمبر (ص) در آن خطبه معروف فرمود: «قَدْ أَقْبَلَ إِلَیْکُمْ شَهْرُ اللَّه‏» و رسالت، طلیعه ورود به باب توحید است و ولایت، طلیعه ورود به باب رسالت است، اگر وجود مبارک حضرت فرمود: «أَنَا مَدِینَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِیٌّ بَابُهَا» ماهی که متعلق به وجود مبارک حضرت امیر است، این طلیعه ورود به ماه رسالت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آیت الله جواد آملی ادامه داد: بزرگانی بودند که این سه ماه را پشت سر هم روزه می‌گرفتند. این دعای نورانی «یا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ» اختصاصی به بعد از نماز ندارد در بسیاری از فرصت‌های شب و روز این ماه می‌توان این دعا را خواند.   وی با اشاره به دعای ماه رجب، گفت: دعا‌ها گرچه به صورت جمله خبریه است، اما به داعی انشا القا شده این‌ها خبر نیستند در قرآن فرمود کسانی که از عذاب الهی در امان‌اند این‌ها بدبخت‌اند، اینجا که می‌فرماید: «وَ آمَنُ سَخَطَهُ» جمله انشایی است؛ یعنی خدایا مرا از سَخَط و عذاب و غضب خودت نجات بده! «یا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَر»؛ خدایا حوادث تلخی که پیش می‌آید، مرا در آن حوادث تلخ حفظ کن! غرض این است که این دعا اختصاصی به تعقیبات نماز ندارد، در کلّ این ماه، در فرصت‌های مناسب و هر وقت که برای انسان حالی پیدا شد، این دعا را زمزمه کند.   آیت الله جوادی آملی با اشاره به روایت نورانی از امام محمد باقر (ع) به ضرورت پیروی از آن ذوات مقدس اشاره کردند و بیان داشتند: وجود مبارک امام باقر (ع) در یک مجلسی سخنرانی می‌کردند، یکی از مستمعین که پای سخنان حضرت نشسته بود گفت عجب درّ و جواهری ما امروز از شما استفاده کردیم، فرمود حیف نیست که این سخنان را به طلا تشبیه می‌کنی؟! طلا یک سنگ زردی است، چون کمیاب است معیار تبادل قرار گرفته وگرنه ارزش که ندارد با سنگ‌های دیگر فرقی ندارد بعضی از سنگ‌های معدنی ممکن است از آن سخت‌تر هم باشد فرمود حیفت نیامد که این حرف‌ها را به طلا تشبیه کردی. بعد هم فرمود آزمون ما با این مردم بسیار دشوار است برای اینکه ما این‌ها را دعوت کنیم نمی‌آیند رها که کنیم راه غیر از این نیست ما نمی‌توانیم بگوییم بگذار بیفتد و ببیند جزای خویش این حرفِ ما نیست خب چرا کیفر کار خودش را ببیند. این است که ما خیلی برایمان سخت و دشوار است ما نمی‌توانیم بگوییم ما به وظیفه‌مان عمل کردیم و تمام شد رفت ما غصه می‌خوریم. بسیاری از حالات خود وجود مبارک پیغمبر، امیرالمؤمنین (ع) به حال ما غصّه می‌خوردند الآن هم وجود مبارک حضرت به حال ما غصه می‌خورد آدم یک فرزندی داشته باشد بیراهه برود که نمی‌تواند بگوید بگذار تا بیفتد و بیند جزای خویش!   بیشتر بخوانید: نگذاریم شب‌ها و روزهای ماه رجب با غفلت سپری شود این مرجع تقلید بیان کرد: پیامبر (ص) فرمود شما فرزندان مایید «أَنَا وَ عَلیٌّ أَبَوَا هَذَهِ الاُمَّة» ما وقتی تشیّع را قبول کردیم این‌ها را به امامت قبول کردیم به عصمت قبول کردیم شدیم فرزند این‌ها اگر فرمود: «أَنَا وَ عَلیٌّ أَبَوَا هَذَهِ الاُمَّة» ما هم این‌ها را به عنوان امامت قبول کردیم خب ما فرزندان آنهاییم اگر بیراهه برویم حضرت فرمود برای ما خیلی غصه است. هیچ پدری حاضر نیست که بگوید «بگذار تا بیفتد و بیند جزای خویش» این نیست. هیچ پدری هیچ مادری حاضر نیست الآن وجود مبارک حضرت هم همین‌طور است برای ما اگر خدای ناکرده بیراهه برویم غصه می‌خورند رنج می‌برند که چرا ما به این صورتیم ما می‌توانیم طرزی زندگی کنیم که مورد رضای این‌ها باشد ما این جاهلیتمان را به عقلانیت تبدیل کنیم این راه دارد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مرجع تقلید حوزه علمیه الله جوادی آملی وجود مبارک حضرت قبول کردیم نماز ندارد آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی

ایسنا/هرمزگان آیت‌الله غلامحسین رئوفی که از عالمان بزرگ و شناخته شده دینی استان هرمزگان بود صبح ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ دارفانی را وداع گفت.

حضرت آیت الله غلامحسین رئوفی فرزند یوسف در سال ۱۳۱۱ در روستای درسنگ معروف به پشتکوه سفلی به دنیا آمد.

وی در شروع تحصیل در مکتب خانه روستا نزد مشهدی عباس رئوفی ختم قرآن و نزد پدر کتب ادب فارسی، بوستان و گلستان سعدی و دیوان حافظ را آموخت.

آیت الله رئوفی تقریبا یکسال پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۱۲ سالگی برای فراگیری معارف دینی عازم نجف اشرف در کشور عراق شد.

وی در نجف اشرف در مدرسه قزوینی مشغول به تحصیل علوم و معارف دینی شد.

ایشان پس از برطرف شدن مشکل مسکن مقدمات دروس حوزوی را نزد برخی از مدرسین و فضلا به اتمام رساندند و سپس سیوطی و حاشیه را نزد حجت الاسلام سید جلیل یزدی خواندند و مطول را نزد شیخ محمد علی مدرس افغانی، لمعه را نزد آیت الله شیخ علی اصغر اراکی و آیت الله شیخ محمد علی سرابی کتب سطح عالی را نزد آیت الله سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد حسینی اشکوری و آیت الله سید علی فانی و شیخ مجتبی لنکرانی و فلسفه را نزد آیت الله میرزا مسلم ملکوتی گذراندند.

وی دروس خارج را نزد آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی شاهرودی و آیت الله العظمی حکیم و فقه را در محضر امام خمینی گذراندند.

حضرت آیت الله رئوفی پس از ۱۶ سال تحصیل با اجازاتی از آیت الله العظمی امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی میرزا عبدالهادی حسینی، آیت الله العظمی شاهرودی، آیت الله العظمی سید محسن حکیم، ایت الله العظمی سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد اشکوری، آیت الله العظمی حاج آقا بزرگ تهرانی برای ترویج دین و نشر معارف به زادگاهش عزیمت کرد.

وی ۶ سال در زادگاهش برای نشر معارف دینی در بین مردم سکونت داشتند و مجددا برای ادامه تحصیل به نجف اشرف بازگشتند و ۶ سال دیگر در نجف به تحصیل معارف دینی پرداخت.

پس از اتمام تحصیلات حوزوی این عالم وارسته مجدد به ایران بازگشت و در توکهور و هشت‌بندی از حدود سال ۱۳۶۵ سکونت گزید که منشأ رشد و توسعه سریع آن شد.

حضرت آیت الله رئوفی در طول عمر با برکت خود منشأ خدمات گسترده ای شامل تأسیس مسجد و حسینیه امیرالمومنین در سال ۱۳۵۰، پخش اعلامیه های حضرت امام و فعالیت علیه رژیم ستم شاهی بود که در اوایل دهه ۵۰ منزل ایشان توسط ساواک به جرم حمایت از نهضت امام و پخش اعلامیه های وی محاصره شد و این بازرسی ها و بازجویی ها تا پیروزی انقلاب ادامه داشت.

همراهی با روحانیونی همچون مرحوم حجت‌الاسلام عباسی نماینده سابق مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، آیت الله درویشی و ... شرکت در راهپیمایی های دوران انقلاب در شهرستان میناب، برگزاری مراسم‌ مذهبی و تبلیغی در حسینیه امیرالمومنین با دعوت از روحانیون و سخنرانان، برپایی راهپیمایی های دوران انقلاب در منطقه توکهور و هشت‌بندی از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی بوده است.

حضرت آیت الله رئوفی در طول دوران پر برکت حیات خود پیگیری های گسترده ای برای عمران و آبادانی منطقه توکهور و هشتبندی با دعوت از مسئولان ملی، استانی و شهرستانی انجام داد که زمینه ساز حضور مستمر استانداران مختلف در این منطقه برای رفع مشکلات شد.

پیگیری احداث راه اصلی منطقه توکهور و هشت‌بندی به مرکز شهرستان، حل اختلافات بزرگ قومی در مناطق مختلف شامل شرق استان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان و... از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی است.

از سال ۱۳۶۱ تا پایان عمر در ایام سال تحصیلی در حوزه علمیه قم به تحصیل و تدریس مشغول بودند و در سایر ایام سال در زادگاهش توکهور و هشت‌بندی حضور داشت و ضمن برگزاری مراسم‌ مذهبی، پذیرای مراجعان زیادی از مناطق مختلف استان و حتی استان‌های همجوار برای رفع مشکلات و حل اختلافات بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دسته عزای شهادت امام صادق(ع) با حضور آیت الله وحید خراسانی در قم
  • تقویم نجومی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دفتر امام جمعه یزد
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسوولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • تجلیل از ۷۰ سال خدمت علمی آیت الله جوادی آملی
  • تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی